Η Λέσχη Φωτογραφίας και Κινηματογράφου Χανίων διοργανώνει μαθήματα αρχαρίων για την περίοδο 2017 - 2018. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου θα έιναι διάρκειας περίπου έξι μηνών και θα γίνονται κάθε Τετάρτη 7:00μμ - 9:00μμ στο καφενείο ‘’Ασωτος Υιός’’ στο Κουμ Καπί ( 1ος όροφος).
Το τμήμα αρχαρίων εστιάζει σε τεχνικά θέματα της φωτογραφικής λήψης, επεξεργασίας ψηφιακών αρχείων αλλά και σε μια σειρά σεμιναρίων εισαγωγής στην καλλιτεχνική φωτογραφία, δημιουργία πορτφόλιο, σχολιασμό φωτογραφιών, έκθεση φωτογραφίας των συμμετεχόντων, κλπ...
Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να συμπληρώσουν την αίτηση εγγραφής την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου και ώρα 7:00μμ στο καφενείο Άσωτος Υιός (1ος όροφος).
 
Επίσης για τα μέλη μας θα πραγματοποιείται διάλεξη μία φορά κάθε μήνα εμβαθύνοντας σε θέματα σύγχρονης φωτογραφίας, στοχεύοντας στην πραγματοποίηση έκθεσης(όλων)των μελών μας μέσα στην άνοιξη!!
Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6973676267 και στο email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
© 2008 ΛΕ.Φ.ΚΙ. Χανίων
Το περιεχόμενο της σελίδας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της ανωτέρω.
Απαγορεύεται η ολική ή τμηματική αναπαραγωγή της σελίδας αυτής χωρίς την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη της.
Copy of any content of this site is prohibited.